nazaj na vse zgodbe

Pozicioniranje podjetja kot uglednega delodajalca

NIL je mednarodno uveljavljen ponudnik naprednih rešitev in storitev s področij podatkovnih centrov, omrežij, računalništva v oblaku, tehnologij za sodelovanj in kibernetske varnosti za poslovna in industrijska okolja, državno upravo, javne institucije in ponudnike telekomunikacijskih storitev.

Naročnik o projektu

Anže Lasič

NIL part of Conscia

Poglobljeno poznavanje področja, iskreni nasveti ter inovativen pristop po meri so bila dejstva, ki so nas prepričala, da je agencija POINT OUT naš popoln partner pri snovanju digitalnih strategij. S člani ekipe imamo odličen odnos, prepoznali so naše bistvo in ga ujeli v sporočilnost skupnih kampanj. Hvaležni smo za njihov trud, ki se odraža v uspehu našega podjetja in se veselimo prihodnjih skupnih projektov.

Izziv

 

NIL se je soočal z neenotno percepcijo podjetja na trgu dela in s slabo prepoznavnostjo širokega spektra tehnologij in storitev, ki jih ponuja.

 

Naš razmislek

 

Čeprav je podjetje NIL izvajalo ogromno aktivnosti, tako na področju marketinga kot tudi na trgu dela, je njihovemu delovanju manjkal celosten pristop. Za namen definiranja ključnih izzivov in potreb podjetja na področju marketinga smo se poglobili v industrijo, v kateri delujejo. Tako smo tudi lažje zasnovali strategijo pozicioniranja podjetja na trgu dela in zakovali smiselno izvedbo posameznih aktivnosti.

(Dolgoročen) potek projekta

 

Temeljni element je bila izdelava strategije, ki je zajela identiteto in vizijo podjetja. Ključni dejavnik za izvedbo strategije pa poglobljeno definiranje ciljnih skupin ter prilagojenih komunikacijskih sporočil.

Po izdelavi temeljnih internih strateških smernic smo se lahko uspešno lotili tudi priprave ter produkcije vsebin za digitalne kanale in promocijo — od spletne karierne podstrani, predstavitvenega videa do vsebin za družbena omrežja. Le tako je integriteta ter celostna podoba podjetja predstavljena na način, ki je v skladu z NIL-ovo vizijo ter njihovimi zaposlenimi kot tudi jasno skomunicirana ostali javnosti ter NIL-ovem bodočem in potencialnem kadru na trgu dela.

 

Rezultati

 

Z inovativnim pristopom in jasno začrtano digitalno strategijo smo nadgradili eksterno komunikacijo podjetja NIL ter poenotili njegovo javno podobo.

Čas je, da stopite korak višje in se pridružite peščici v digitalnem vrhu. Izkoristite priložnost za brezplačni posvet o vaših digitalno marketinških aktivnostih.