Algoritem rasti

Ne prepuščajte uspeha verjetnosti.

Ogrodje za marketinško rast, prilagodljivo vsakemu podjetju ali znamki.

1 ogrodje, 3 temelji, neskončno priložnosti

Algoritem rasti je ogrodje, ki smo ga razvili po letih izkušenj dela z našimi partnerji. Izhaja iz celostnega pogleda na digitalni marketing in vam pomaga izbirati prave aktivnosti v okviru zmožnosti in izzivov vašega podjetja s ciljem zagotavljanja rasti.

Osnovan je na treh prilagodljivih temeljih: marketinški strategiji, ki vodi vaše odločitve, vsebini za uporabnike in taktikah rasti, s katerimi dodatno pritegnemo pozornost uporabnikov.

algoritem rasti

Strategija vodi k pravim odločitvam, z vsebino predstavite vaše podjetje ali znamko uporabnikom, z metodami rasti prenesete vsebino h kupcem.

Zakaj Algoritem rasti?

Eden izmed največjih marketinških izzivov sodobnega časa je prevelika osredotočenost na izvajanje posameznih marketinških aktivnosti na operativni ravni. Brez premisleka, kako se le-te dolgoročno povezujejo v smiselno celoto ali kako trajen je njihov učinek.

V nasprotju s hitrimi rešitvami kratkoročne narave algoritem rasti zahteva natančno opredeljene temelje: strategijo, vsebino in rast, s čimer vam omogoča, da stopite izven okvirja specifičnih aktivnosti, sprejemate utemeljene odločitve in zavzamete celosten strateški (digitalno) marketinški pristop.

POINT OUT zato pri svojem delu ne izhaja iz storitev pač pa iz potreb, ki jih vaše podjetje potrebuje za rast in uresničitev vaše vizije.

Algoritem rasti vedno dosega želene rezultate

Od temeljev k palači …

Nobena trdna hiša ne stoji na trhlih temeljih in tudi uspešen marketing se ne zgradi brez trdne osnove. Vsak temelj zasnujemo strateško, načrtovano in ciljano.

1. Strategija
2. Vsebina
3. Rast

Definirajte svoje izhodišče in določite smer

Z marketinško strategijo opredelite svoje prioritete glede na poslovne cilje, s komunikacijsko in kreativno strategijo pa učinkovito nagovorite ciljno skupino.

Želim izvedeti več o algoritmu rasti

Snujte vsebino, ki vas dviguje iz povprečja

S kakovostno marketinško vsebino, tj. vse od spletne strani, e-mail novic do Instagram storya, ustvarjate dodano vrednost, pohvalno uporabniško izkušnjo in gradite zvestobo.

Želim izvedeti več o algoritmu rasti

Ciljajte visoko

Vsebina mora prodreti do ciljnih skupin na primeren način. Vrata digitalnega sveta odpiramo z oglaševanjem in aktivnostmi, ki povečujejo doseg (SEO, gradnja skupnosti, analitika in poznavanje trendov družbenih omrežij).

Želim izvedeti več o algoritmu rasti

Ko postavite tri ključne temelje — strategijo, vsebino, rast — in pri tem izberete prave aktivnosti, vzamete uspeh v digitalnem marketingu v svoje roke! Svojim uporabnikom ponudite tisto, kar si želijo, pričakujejo in cenijo.

algoritem rasti

Algoritem rasti vam pomaga določiti prave aktivnosti, ki bodo podprle želeni cilj in zagotovile rast vašega podjetja.

Strategija

 • Izvedba strateških delavnic
 • Celostne (digitalne) marketinške strategije
 • Komunikacijske in PR strategije
 • Kreativni koncepti marketinških kampanj
 • Izvedba izobraževanj

Vsebina

 • Vsebinski marketing
 • Izdelava spletnih strani (WordPress in Squarespace)
 • Izdelava spletnih trgovin (WooCommerce in Shopify)
 • Upravljanje družbenih omrežij (Facebook, Instagram, Twitter in LinkedIn)
 • Upravljanje skupnosti
 • Email marketing
 • Video produkcija

Rast

 • Oglaševanje na družbenih omrežjih (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter in Reddit oglaševanje)
 • Oglaševanje na Googlu (iskalni in prikazni marketing, YouTube)
 • Oglaševanje na drugih platformah (Criteo, AdRoll, Outbrain ipd.)
 • Marketinška avtomatizacija (SALESmanago)
 • Optimizacija za spletne iskalnike (SEO)
 • Odnosi z javnostmi (PR)
Z Algoritmom rasti do napredka v vašem digitalnem marketingu.

Zaženimo kolesje rasti

Temelji so postavljeni, ogrodje je pripravljeno. Kaj pa vaša vizija?

Predstavljajte si, kako posluje vaše podjetje čez leto dni. V ta izračun vključite še dve neodvisni spremenljivki – algoritem rasti in celotno ekipo strokovnjakov, ki vam kot svetovalci in partnerji pomagamo celostno ali pri razvoju posameznega temelja ter prilagajamo svoje storitve vašim potrebam.

Končni izzid?

Rast.

Uspešna partnerstva

Šele nadpovprečnost prinaša zavidljive poslovne rezultate. Zaupalo nam je že mnogo partnerjev in znamk, ki smo jim pomagali stopiti dlje in višje. Boste med njimi tudi vi?

Čas je, da stopite korak višje in se pridružite peščici v digitalnem vrhu. Izkoristite priložnost za brezplačni posvet o vaših digitalno marketinških aktivnostih.