nazaj na vse storitve

Vsebinski marketing

Vsebinski marketing predstavlja eno izmed najhitreje rastočih spletnih taktik, vendar pa mu le malokateri slovenski tržnik posveča dovolj pozornosti. Ste med njimi tudi vi?

Vsebinski marketing prihaja v ospredje, ker ljudje na spletu iščejo informacije z dodano vrednostjo in rešitve, ki jim bodo pomagale premagati njihov problem. Prav vsak uporablja brskalnik Google in družbena omrežja za iskanje rešitev ali informacij, ki jih bodo seznanile s področjem njihovega zanimanja.

 

Na primer, letalski prevoznik lahko ponudi foto ali video vodič, kako ekonomično spakirati vse v ročno prtljago, trgovina s pohodniško opremo lahko pripravi knjižico z nasveti, ki vam bo pomagala pri izbiri najidealnejše pohodniške obutve. Možnosti je nešteto.

 

S tovrstnimi vsebinami boste začeli graditi odnos z uporabniki in jim pokazali, da ste partner vredni njihovega zaupanja. Tekom procesa jih boste spremenili v vaše kupce in v kupce, ki se bodo k vam vedno znova vračali.

 

Dober vsebinski marketing je uporaben za vaše ciljno občinstvo, njegov osnovni cilj pa je pomagati, informirati, navdihovati in zabavati. Vsebine, ki jih generirate lahko uporabite na družbenih omrežjih, vaši spletni strani in za komunikacijo preko e-mail marketinga.

 

Razmišljate o izvedbi projekta? Zaupajte nam vaš izziv.

Kontaktiraj nas

Pomagamo lahko z/s

Zgodbe o uspehu

… so plodovi sodelovanj z našimi naročniki. Spišimo novo uspešno zgodbo skupaj.

V vašem poslu se skriva velik potencial. Izpolnite kontaktni obrazec in izkoristite priložnost za brezplačni posvet o vaših digitalno-marketinških aktivnostih.