nazaj na vse storitve

Video marketing

Video marketing na spletu je v porastu. Po napovedih bo video v letu 2017 predstavljal že 75 % vsega spletnega prometa. Analize kažejo, da videi dosegajo boljšo interakcijo, hkrati pa z njimi uporabniki dobijo več uporabnih informacij.

Predstavljajte si moč, ki jo ima televizija, kajti prihajamo v obdobje, ko bodo uporabniki gledanju video vsebin na spletu namenili več časa kot pred televizijskim sprejemnikom. Vsa večja družbena omrežja kot npr. Facebook, Instagram in Snapchat dajejo poudarek video vsebinam, tam pa se uporabniki zadržijo največ časa na dan.

 

Zato razmišljajte, da vašo komunikacijo na spletnih platformah nadgradite z video vsebinami oz. video marketingom. Vendar ne z video vsebinami ali oglasi, ki jih imate pripravljene za televizijske sprejemnike. Video vsebine morajo biti na spletu unikatne in prilagojene za vsako spletno platformo posebej.

 

Na srečo vam pri tem lahko pomaga naša ekipa. Za vas bomo zasnovali in pripravili video vsebine ter poskrbeli za njihovo vidljivost preko spleta, družbenih omrežij in širše.

 

 

 

 

Razmišljate o izvedbi projekta? Zaupajte nam vaš izziv.

Kontaktiraj nas

Pomagamo lahko z/s

Zgodbe o uspehu

… so plodovi sodelovanj z našimi naročniki. Spišimo novo uspešno zgodbo skupaj.

V vašem poslu se skriva velik potencial. Izpolnite kontaktni obrazec in izkoristite priložnost za brezplačni posvet o vaših digitalno-marketinških aktivnostih.