nazaj na vse storitve

Video marketing

Video marketing na spletu je v velikem porastu. Po napovedih bo video v letu 2018 predstavljal že 80 % vsega spletnega prometa. Analize kažejo, da videi dosegajo boljšo interakcijo, hkrati pa z njimi uporabniki dobijo več uporabnih informacij.

Predstavljajte si moč, ki jo ima televizija. Video na spletu si obeta nekaj podobnega. Uporabniki gledanju video vsebin na spletu že namenjajo več časa kot vsebinam na televiziji. Vsa večja družbena omrežja kot npr. Facebook, Instagram in Snapchat dajejo poudarek video vsebinam, tam pa se uporabniki zadržijo največ časa na dan.

 

Če želite vašo komunikacijo na spletnih platformah nadgraditi z video vsebinami oz. video marketingom, razmišljate v pravo smer. Vendar video vsebina (in oglasi) ne sme biti enaka tisti, ki jo imate pripravljeno za televizijske sprejemnike. Video vsebine na spletu morajo biti unikatne in prilagojene za vsako spletno platformo posebej.

 

Na srečo vam pri tem lahko pomaga naša ekipa. Za vas bomo zasnovali in pripravili video vsebine ter poskrbeli za njihovo vidljivost preko spleta, družbenih omrežij in širše.

 

 

 

 

Razmišljate o izvedbi projekta? Zaupajte nam vaš izziv.

Kontaktiraj nas

Pomagamo lahko z/s

Zgodbe o uspehu

So plodovi sodelovanj z našimi partnerji. So naš ponos in vaša priložnost, da vidite, kakšne vrhove lahko dosežete. Spišimo novo uspešno zgodbo skupaj.

zlata nagrada diggit

Ponosni prejemniki prestižne zlate nagrade DIGGIT10 za Growth / Performance projekt leta.

Izpolnite kontaktni obrazec in izkoristite priložnost za brezplačen posvet o vaših digitalno marketinških aktivnostih.