nazaj na vse storitve

Upravljanje družbenih omrežij Facebook, Instagram in LinkedIn

Uporabniki na družbenih omrežjih v povprečju preživijo več kot 90 minut na dan in to je čas, ki ga lahko izkoristite sebi v prid. Družbena omrežja so nova realnost in novo okolje preživljanja prostega časa, kjer lahko z uporabniki vstopate v nesporeden stik.

Smo vodilni strokovnjaki na področju upravljanja in oglaševanja preko družbenih omrežij. Vodili smo oz. vodimo marketing na družbenih omrežjih za blagovne znamke, kot so BMW, BTC City, Cedevita, Gorenjka, Peugeot, Sensodyne, Slowatch in Zlato polje, pri čemer se lahko pohvalimo z visokimi stopnjami interakcije in konverzij.

 

Tovrstne reference in kompetence nam omogočajo, da naši zaposleni vodijo predavanja in delavnice za podjetja ter marketinške strokovnjake, ki se želijo seznaniti z najnovejšimi trendi, taktikami in strategijami.

 

Ste med njimi tudi vi oz. imate na družbenih omrežjih slabo interakcijo in posledično dosegate slabe rezultate? Tu smo, da vam pomagamo. Z našim edinstvenim pristopom vam bomo pomagali obuditi vaše aktivnosti, izboljšati konverzije in prodajne rezultate.

Razmišljate o izvedbi projekta? Zaupajte nam vaš izziv.

Kontaktiraj nas

Pomagamo lahko z/s

Zgodbe o uspehu

So plodovi sodelovanj z našimi partnerji. So naš ponos in vaša priložnost, da vidite, kakšne vrhove lahko dosežete. Spišimo novo uspešno zgodbo skupaj.

zlata nagrada diggit

Ponosni prejemniki prestižne zlate nagrade DIGGIT10 za Growth / Performance projekt leta.

Izpolnite kontaktni obrazec in izkoristite priložnost za brezplačen posvet o vaših digitalno marketinških aktivnostih.