nazaj na vse storitve

Načrtovanje in izvedba integriranih digitalnih strategij

Vsak projekt se začne z načrtovanjem. Pri digitalnih marketinških strategijah ni nič drugače. Z vami bomo pregledali in nadgradili obstoječe marketinške aktivnosti ter jih povezali v smiselno celoto. Vse s ciljem povečanja prodaje.

Vzamemo si čas, da spoznamo vaš posel, ga analiziramo in se seznanimo z vašimi dosedanjimi marketinškimi aktivnostmi. Po natančni proučitvi tovrstnih osnov sledi faza načrtovanja. V tej fazi naša ekipa marketinških strokovnjakov preuči vse možnosti za nadgradnjo marketinških aktivnosti in išče kreativne marketinške rešitve za vaš posel.

 

Tekom procesa se nam porodi ogromno idej, vendar pa v končno predstavitev vključimo le tiste, ki se najbolje povezujejo z vašim poslom in ki vam bodo prinesle najboljše prodajne rezultate.

 

V primeru, da vas z našimi predlogi prepričamo, sledi izvedba načrtovanega projekta. V izvedbeni fazi z vami tesno sodelujemo in vam pripravimo natančno projektno časovnico, da boste lahko natančno sledili projektu oz. vaši novi marketinški strategiji.

Razmišljate o izvedbi projekta? Zaupajte nam vaš izziv.

Kontaktiraj nas

Pomagamo lahko z/s

Zgodbe o uspehu

So plodovi sodelovanj z našimi partnerji. So naš ponos in vaša priložnost, da vidite, kakšne vrhove lahko dosežete. Spišimo novo uspešno zgodbo skupaj.

zlata nagrada diggit

Ponosni prejemniki prestižne zlate nagrade DIGGIT10 za Growth / Performance projekt leta.

Izpolnite kontaktni obrazec in izkoristite priložnost za brezplačen posvet o vaših digitalno marketinških aktivnostih.