nazaj na vse storitve

Izdelava spletnih strani

Razmišljate o izdelavi spletne strani za vaš produkt ali storitev? Oblikujemo in izdelujemo spletne strani, spletne trgovine ter aplikacije, ki so del širšega marketinškega procesa ali kot samostojne rešitve. Naše rešitve vedno brezhibno delujejo na vseh napravah - računalnikih, tablicah in pametnih telefonih.

Pri izdelavi spletnih rešitev smo vedno usmerjeni k pridobivanju novih kupcev, on-site konverzijam, povezovanju z družbenimi omrežji in k povečanju prodaje.

 

Naš proces je tri-fazen. Glede na vaše želje in potrebe spletno rešitev najprej načrtujemo, pri čemer za vas pripravimo digitalne skice spletne rešitve. V dogovoru z vami uskladimo podrobnosti in zasnujemo vse funkcionalnosti spletnega mesta.

 

Po potrditvi načrta, se lotimo oblikovanja in končnega izgleda spletne strani. Za konec pa naši programerji oblikovne predloge prelijejo v čudovito spletno mesto, nad katerim boste zagotovo navdušeni.

 

Naš proces se tukaj ne ustavi. Ponudimo vam lahko tudi dodatno podporo, saj z uporabo analitičnih orodij ugotovimo, kako se vaši uporabniki na spletnem mestu odzivajo in na podlagi podatkov le-to še dodatno optimiziramo.

Razmišljate o izvedbi projekta? Zaupajte nam vaš izziv.

Kontaktiraj nas

Pomagamo lahko z/s

Zgodbe o uspehu

So plodovi sodelovanj z našimi partnerji. So naš ponos in vaša priložnost, da vidite, kakšne vrhove lahko dosežete. Spišimo novo uspešno zgodbo skupaj.

zlata nagrada diggit

Ponosni prejemniki prestižne zlate nagrade DIGGIT10 za Growth / Performance projekt leta.

Izpolnite kontaktni obrazec in izkoristite priložnost za brezplačen posvet o vaših digitalno marketinških aktivnostih.