nazaj na vse storitve

Email marketing

Z e-mail marketingom ste se v podjetju verjetno že srečali ali pa je v vašem planu mesečnih aktivnostih. Vendar ali sledite načelu pošiljanja prave vsebine posamezniku ob točno določenem oz. najprimernejšem času? 99 % smo prepričani, da temu ni tako.

V naši agenciji email marketing postavimo v osrčje inbound marketinških aktivnosti. Od vaših potencialnih kupcev v začetni fazi pridobimo njihov elektronski naslov, ki ga v naslednjih fazah uporabimo za izvajanje nadaljnjih marketinških aktivnosti in za grajenje nadaljnjih odnosov.

 

Za uporabnike pripravimo elektronska sporočila, ki so plod njihovih interakcij z vašo blagovno znamko in vsebinami. Sledimo načelom marketinške avtomatizacije, pri čemer uporabnikom pošljemo elektronska sporočila v času, ko obstaja največja verjetnost za njihovo nadaljnjo interakcijo.

 

S takšnim pristopom dosegamo večjo stopnjo dejanskega odpiranja elektronskih sporočil, boljše konverzije in, kar je za vas najpomembneje, boljše prodajne rezultate.

Razmišljate o izvedbi projekta? Zaupajte nam vaš izziv.

Kontaktiraj nas

Pomagamo lahko z/s

Zgodbe o uspehu

So plodovi sodelovanj z našimi partnerji. So naš ponos in vaša priložnost, da vidite, kakšne vrhove lahko dosežete. Spišimo novo uspešno zgodbo skupaj.

zlata nagrada diggit

Ponosni prejemniki prestižne zlate nagrade DIGGIT10 za Growth / Performance projekt leta.

Izpolnite kontaktni obrazec in izkoristite priložnost za brezplačen posvet o vaših digitalno marketinških aktivnostih.