2. POINT OUT Hekaton

Naredite korak naprej v digitalnem marketingu

24. marec 2020 | Ljubljana

S POINT OUT Hekatonom ustvarimo okolje, v katerem podjetja v enem dnevu nadgradijo digitalno marketinške projekte in prejmejo nove rešitve.

Z nami so bili ...

 • Uroš Grilc

  AMZS Dogodek bi definitivno priporočil tudi ostalim podjetjem. Kot posameznik spoznaš veliko novih ljudi, ti pa na tvoje težave pogledajo s čisto drugačnega zornega kota. Izkupiček so preproste rešitve za tvoj izziv, z katerim se soočaš že dlje časa.
 • Rok Kostanjšek

  EKWB Udeležbo na dogodku kot je POINT OUT Hekaton bi priporočil tudi drugim podjetjem, naše pa bo poskušalo rešitve, do katerih smo danes prišli, implementirati.
 • Valerija Kuhar

  TopDom Za udeležbo na Hekatonu smo se odločili, ker se že dolgo časa zavedamo, da se moramo tako v poslovanju s posamezniki kot v nagovarjanju podjetij usmeriti v inovativne in kreativne možnosti, ki nam jih prinašajo tudi digitalne platforme. Presodili smo, da bo udeležba na Hekatonu produktivna in hitra pot do rešitev za naše izzive.
 • Maja Kalan Pongrac

  Ljubljanske mlekarne V podjetju smo pred kratkim zaključili program razvoja talentov, ki je bil zasnovan na reševanju obstoječega izziva v podjetju. Odzivi sodelavcev so bili zelo pozitivni, zlasti v delu, kjer so izstopili iz vsakodnevnih nalog. Zato smo se hitro ogreli še za hekaton. Princip je podoben in verjamemo, da poleg aplikativne rešitve prinaša predvsem veliko dobre volje in motiviranosti našim sodelavcem.
 • Primož Hvala

  H&S Consulting Vsak od nas živi v svojem okolju. Če želiš kaj spremeniti, moraš pogledati izven tega okolja, iskati ideje drugje, poslušati prakse, ideje in razmišljanje drugih. Hekaton omogoči vse to. Poleg tega pa še voden proces razmišljanja, malo "zunanjega pritiska", ki je vedno potreben, da gledaš naprej od dnevnih operativnih nalog. POINT OUT Hekaton je idealna priložnost za drugačen pogled in aktivnosti.

Pridružite se nam

Se nam želite na 2. POINT OUT Hekatonu pridružiti kot podjetje z vašimi zaposlenimi in digitalno marketinškim izzivom? Kontaktirajte nas na info@pointout.si ali pokličite na 041 284 191 in z veseljem vam bomo posredovali dodatne informacije.