Nepovratna sredstva v obliki digitalnih vavčerjev

Želite v svoje poslovanje uvesti digitalni marketing ali pa ga nadgraditi? S pomočjo digitalnih vavčerjev za digitalizacijo in izboljšanje poslovanja preko spleta je to sedaj še bolj enostavno.

Ne zamudite priložnosti za sofinanciranje digitalnih aktivnosti v višini do 30.000 € letno!

Kaj so digitalni vavčerji?

Vse do marca 2023 lahko mikro, mala in srednje velika podjetja izkoristijo državno finančno spodbudo v obliki digitalnih vavčerjev za sofinanciranje digitalnih aktivnosti.


Razpisani so štirje vavčerji, in sicer na temo digitalnih kompetenc, digitalnega marketinga, digitalne strategije in kibernetske varnosti.


Vrednosti vavčerjev so do 60 % oziroma do 9.999,99 € (razen za področje digitalnega marketinga, kjer je najvišja skupna vrednost 8.500,00 €). Naenkrat imate lahko v izvajanju največ 3 digitalne vavčerje, njihova skupna letna vrednost pa ne more presegati 30.000,00 €. Če želite vavčerje izkoristiti v letošnjem letu, morate prijavo oddati najkasneje do 31. oktobra 2019.


Digitalne vavčerje lahko unovčite pri kompetentnih izvajalcih, ki jih je izbralo Digitalno informacijsko središče Slovenija (DIH). Med njimi seveda najdete tudi agencijo POINT OUT.


Zakaj izbrati nas?

Z ustrezno digitalno marketinško strategijo ali zasnovo posamezne digitalno marketinške aktivnosti vam bomo pomagali priti v sam vrh digitalnih junakov.


Za nami je kopica zadovoljnih naročnikov in več kot 200 izvedenih projektov. Smo ekipa vrhunskih digitalnih strokovnjakov s kreativno žilico. K vsakemu projektu prinesemo svežino, zagnanost in pozitivno energijo.

Uspešna partnerstva

Šele nadpovprečnost prinaša zavidljive poslovne rezultate. Zaupalo nam je že mnogo partnerjev in znamk, ki smo jim pomagali stopiti dlje in višje. Boste med njimi tudi vi?

Katere digitalne vavčerje je mogoče
unovčiti v POINT OUT-u?

Izkoristite lahko digitalne vavčerje za naslednja področja:

1. Digitalna strategija
2. Digitalni marketing
3. Digitalne kompetence

Digitalna strategija

Za vas najprej ocenimo stanje na področju digitalizacije. Nato pripravimo strategijo podjetja za digitalno transformacijo in na koncu še načrt razvoja digitalnih zmožnosti podjetja.

Digitalni marketing

Na voljo smo vam za izdelavo spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme.

Digitalne kompetence (usposabljanja in izobraževanja)

Izvedemo lahko usposabljanja o nastopu na družbenih omrežjih, oglaševanju na spletu (Google Ads) in družbenih omrežjih (Facebook, Instagram, LinkedIn), prenovi spletnih strani in uporabniški izkušnji, uporabi videa ter digitalno-marketinški strategije v B2B industriji.

Partnerji o nas

Pokličite nas ali izpolnite kontaktni obrazec in izkoristite priložnost za posvet o sofinanciranju digitalnih aktivnosti v vašem podjetju. V POINT OUT-u vam bomo z veseljem priskočili na pomoč.