Digitalna transformacija

Verjamemo, da je tesno in korektno sodelovanje med agencijo in naročnikom ključ do vrhunskih rezultatov ter zadovoljnih uporabnikov.


Z nami boste želeli sodelovati, ker iščete zanesljivega partnerja, ki bo v vaše obstoječe digitalno marketinške aktivnosti prinesel razsvetljenje.


Povprečje bo tako le še majhna pika v vzvratnem ogledalu.

Naš pristop je preprost. Združujemo vaše in naše znanje ter dosegamo rezultate.

Naša naloga je, da vam z našim znanjem, izkušnjami s 100+ izvedenimi projekti in ekipo digitalnih strokovnjakov, pomagamo graditi digitalni marketing v vašem podjetju.


Usmerimo vas na pravo pot in zagotovimo, da ste na tekočem z najnovejšimi marketinškimi pristopi in digitalnimi praksami, ki prinašajo rezultate.


Želim brezplačen posvet

Kako vam lahko pomagamo (z)rasti?

1
ZAČRTAMO
STRATEGIJO
ZAČRTAMO
STRATEGIJO
Tako zaženemo kolesje sodelovanja. Najprej analiziramo in v tesnem sodelovanju z vami začrtamo aktivnosti oz. jih nadgradimo. Nato vam svetujemo pri izvedbi ali pa aktivnosti izvedemo za vas.
2
PRENAŠAMO ZNANJE NA VAŠE ZAPOSLENE
PRENAŠAMO ZNANJE NA VAŠE ZAPOSLENE
Pri vožnji do uspeha, je nujno, da vsi poznajo pot. Začrtano strategijo morajo ponotranjiti tudi vaši zaposleni. Z delavnicami, srečanji in tesno komunikacijo izobražujemo ter prenašamo znanje.
3
OBLIKUJEMO TIME
OBLIKUJEMO TIME
Trdno verjamemo, da morajo biti digitalno marketinške aktivnosti steber vaše notranje izvedbe in komunikacije z vašimi kupci. Pomagamo vam oblikovati in postaviti time, ki bodo prinašali rezultate in povečevali prodajo.
4
DOLGOROČNO SVETUJEMO
DOLGOROČNO SVETUJEMO
V nas boste našli zanesljivega partnerja, ki bo razumel in spremljal vaše digitalno marketinške aktivnosti ter vašemu podjetju pomagal dosegati boljše rezultate. Le s skupnimi močmi vas lahko popeljemo iz povprečja.

Svet se vrti vse hitreje, zato je ključno, da ste vzdržljivi in da vaše marketinške aktivnosti ohranjajo stik s spreminjanjem nakupnih navad vaših kupcev. Pri tem smo zagotovo lahko vaša vlečna služba. Pomagali vam bomo ohranjati tempo in poskrbeli, da boste vaše produkte tržili tam, kjer se nahajajo vaši kupci.

Želim na digitalno potovanje z vami
Le s skupnimi močmi vas lahko naredimo digitalne junake.

Po poteh naše digitalne transformacije

1. Analiziramo
2. Zasnujemo
3. Izvedemo
4. Merimo

Analiziramo

Na začetku se igramo detektive. Postavljamo veliko vprašanj, poslušamo in analiziramo. Želimo bolje spoznati vaše poslovanje, vaš proces, produkt, kupce in dosedanje digitalno marketinške aktivnosti.

Želim izvedeti več o vašem procesu

Zasnujemo

Pridobili smo informacije in že imamo zeleno luč za snovanje digitalno-marketinških aktivnosti za vaše poslovne cilje. Sami vložimo maksimalen trud, a v proces tesno vključimo tudi vas. Le s skupnimi znanji in pogledi lahko oblikujemo rešitve, ki bodo rezultate prinašale na dolgi rok.

Želim izvedeti več o vašem procesu

Izvedemo

Tukaj močno pritisnemo na plin. Tako mi, kot vi. Začrtane aktivnosti lahko izvedemo na naši strani ali pa vam pri izvedbi svetujemo in pomagamo. Po naših izkušnjah se najbolje obnese, če v tem koraku resnično združimo moči. Dolgoročno gledano želimo rutinske aktivnosti v celoti prenesti na vas, saj menimo, da tovrstne aktivnosti predstavljajo steber vašega poslovanja in marketinških procesov.

Želim izvedeti več o vašem procesu

Merimo

Brez merjenja bi se peljali v neznano. Ker pa želimo doseči cilj, je merjenje digitalno-marketinških aktivnosti ključno za sprejemanje nadaljnjih odločitev, nadgradnjo procesov in povečanje konverzij. Že v procesu načrtovanja določimo cilje in ključne kazalnike uspehov, ki jih potem skozi proces implementacije aktivnosti natančno merimo in izboljšujemo. Na koncu resnično štejejo le rezultati.

Želim izvedeti več o vašem procesu

Z veseljem vam razložimo vse, kar zadeva digitalne transformacije. Si želite? Izpolnite kontaktni obrazec in izkoristite priložnost za brezplačen posvet o vaših digitalno marketinških aktivnostih.