Digitalna transformacija

Pri POINT OUTu verjamemo, da lahko le s tesnim sodelovanjem agencije z naročnikom izkoristimo pravi marketinški potencial.


Z nami boste želeli sodelovati, ker iščete zanesljivega partnerja za izboljšavo vaših obstoječih digitalno-marketinških aktivnosti.

Naš pristop je preprost. Združujemo vaše in naše znanje ter dosegamo rezultate.

Smo zagovorniki, da morajo biti ključne marketinške aktivnosti izvedene znotraj vašega podjetja. Naša naloga pri tem pa je, da vam z našim digitalno-marketinškim znanjem, z izkušnjami s 100+ izvedenimi projekti in ekipo digitalnih strokovnjakov, pomagamo graditi digitalni marketing v vašem podjetju.


Usmerimo vas na pravo pot in zagotovimo, da ste na tekočem z najnovejšimi marketinškimi pristopi in digitalnimi praksami, ki prinašajo rezultate.


Želim izvedeti več o digitalni transformaciji

Kako vam lahko pomagamo?

1
Začrtamo
strategijo
Začrtamo
strategije
Analiziramo vaše poslovanje in v tesnem sodelovanju z vami začrtamo prihodnje digitalno-marketinške aktivnosti oz. jih nadgradimo. Nato vam svetujemo pri izvedbi ali pa aktivnosti izvedemo za vas.
2
PRENAŠAMO ZNANJE NA ZAPOSLENE
PRENAŠAMO ZNANJE NA ZAPOSLENE
Začrtano strategijo in nove digitalne pristope morajo razumeti in ponotranjiti tudi vaši zaposleni. Z organizacijo delavnic, srečanj in tesno komunikacijo izobražujemo in prenašamo znanje na vaše zaposlene.
3
OBLIKUJEMO TIME
OBLIKUJEMO TIME
Trdno verjamemo, da morajo biti digitalno-marketinške aktivnosti steber vaše notranje izvedbe in komunikacije z vašimi kupci. Pomagamo vam oblikovati in postaviti time, ki bodo prinašali rezultate in povečevali prodajo.
4
DOLGOROČNO SVETUJEMO
DOLGOROČNO SVETUJEMO
V nas boste našli zanesljivega partnerja, ki bo razumel in spremljal vaše digitalno-marketinške aktivnosti ter vašemu podjetju pomagal dosegati boljše rezultate. Le s skupnimi močmi lahko dosežemo vaš pravi potencial.

Svet se vrti vse hitreje, zato je ključno, da vaše marketinške aktivnosti ohranjajo stik s spreminjanjem nakupnih navad vaših kupcev. Mi jih poznamo, zato vam lahko pomagamo. Poskrbeli bomo, da boste vaše produkte tržili tam, kjer se nahajajo vaši kupci.

Želim izvedeti več o digitalni transformaciji
Le s skupnimi močmi lahko dosežemo vaš pravi potencial.

Naš proces digitalne transformacije

1. Analiziramo
2. Zasnujemo
3. Izvedemo
4. Merimo

Analiziramo

Na začetku imamo za vas veliko vprašanj. Sprašujemo, poslušamo in analiziramo. Želimo bolje spoznati vaše poslovanje, vaš proces, produkt, kupce in dosedanje digitalno-marketinške aktivnosti.

Želim izvedeti več o vašem procesu

Zasnujemo

Z vsemi informacijami, ki smo jih pridobili, nato zasnujemo digitalno-marketinške aktivnosti za vaše poslovne cilje. Snovanje aktivnosti poteka v tesnem sodelovanju z vami, saj verjamemo, da lahko le skupaj zasnujemo rešitve, ki bodo dolgoročno prinašale rezultate. Seveda večino dela opravimo mi, vendar želimo, da je v proces vključen tudi del vaše ekipe.

Želim izvedeti več o vašem procesu

Izvedemo

Začrtane aktivnosti izvedemo na naši strani ali pa vam pri izvedbi svetujemo in stojimo ob strani. Po naših izkušnjah se najbolje obnese izvedba, pri kateri tesno sodelujeta obe strani. Na dolgi rok želimo ponavljajoče se aktivnosti prenesti v celoti na vas, saj smo mnenja, da tovrstne aktivnosti predstavljajo steber vašega poslovanja in marketinških procesov.

Želim izvedeti več o vašem procesu

Merimo

Merjenje digitalno-marketinških aktivnosti je ključno za sprejemanje nadaljnjih odločitev, nadgradnjo procesov in povečevanje konverzij. Že v procesu načrtovanja določimo cilje in ključne kazalnike uspehov, ki jih potem skozi proces implementacije aktivnosti natančno merimo in izboljšujemo. Na koncu resnično štejejo le rezultati.

Želim izvedeti več o vašem procesu

Želite izvedeti več o digitalni transformaciji? Izpolnite kontaktni obrazec in izkoristite priložnost za posvet o potencialu, ki se skriva v vaših digitalno-marketinških aktivnostih.