Webinar: Digitalni marketing — Pospeši svojo digitalno preobrazbo

Zdaj je pravi čas, da se tvoje podjetje posveti digitalni preobrazbi. Pripravili smo brezplačen webinar, s pomočjo katerega bo digitalni marketing vašega podjetja dosegel svoj polni potencial.

Webinar digitalni marketing

Epidemija koronavirusa je že povzročila spremembo navad potrošnikov. Rezultati raziskave družbe Kantar namreč kažejo, da se je  brskanje po spletu povečalo za kar 70 %, interakcija na družbenih omrežjih pa za 61 %

Skladno so tudi oglaševalci v digitalnih medijih opazili še več priložnosti — The Drum poroča, da je 14 % oglaševalcev sredstva iz tradicionalnega oglaševanja že preselilo na splet

Je med njimi tudi vaše podjetje?

Digitalni marketing ni več le možnost. Je velika priložnost. 

Digitalni kanali vam omogočajo, da z manjšimi posegi in aktivnostmi okrepite svojo prisotnost oz. dosežete večje število vaših potencialnih kupcev. Dosega digitalnega marketinga ne omejujeta prostor in čas. Ob tem je zaradi palete možnosti, ki jih ponuja, izjemno prilagodljiv na vse poslovne situacije. V poslovanje podjetja vnaša hitrost in agilnost

Če digitalni marketing uporabite pravilno, hitro prinese tudi poslovne rezultate. Veliko nam pove dejstvo, da so blagovne znamke, ki so v obdobju prejšnje finančne krize oglaševale, okrevale 9-krat hitreje kot tiste, ki so obseg oglaševanja zmanjšale (Kantar).  To je torej pravi trenutek, da vaše podjetje naredi prvi korak na poti do digitalne transformacije in marketinška sredstva preusmeri v digital. 

Ne glede na to, v kakšnem obsegu je vaše podjetje na spletu že prisotno in katera od orodij pri svojem delu že uporabljate, je morda čas za revizijo. Ali vam aktivnosti, ki jih izvajate, že pomagajo pri doseganju poslovnih ciljev? 

Če na spletu še niste prisotni, se vprašajte, kako lahko na hiter, enostaven in cenovno ugoden način izpostavite vaše podjetje ali produkte. Je to Google oglaševanje, spletna online predstavitev v živo ali pa na primer sodelovanje z vplivnežem? Možnosti je ogromno. 

Tudi, če ste na spletu že prisotni, lahko ta čas izkoristite za tiste aktivnosti, za katere vam običajno zmanjka časa. Analizirajte dosedanje marketinške aktivnosti, naredite izboljšave in jih prilagodite trenutni situaciji

Webinar: Digitalni marketing — Pospeši svojo digitalno preobrazbo 

Konec koronakrize bo tudi v marketingu prinesel neizogibne spremembe, zato je čas, da se vaše podjetje na spremembe pripravi že danes! Zdaj je pravi čas, da zasnujete in osvežite vaš digitalni marketing. Za lažji začetek smo pripravili brezplačen webinar s praktičnimi nasveti, s katerimi se lahko sami in takoj lotite zagona vašega digitalnega marketinga. 

Brezplačen webinar s praktičnimi nasveti

Kaj te čaka v našem webinarju digitalnega marketinga? 

Rezerviraj svoje mesto na brezplačnem webinarju in pospeši svojo digitalno preobrazbo. Pri tem pa ti lahko pomaga tudi blog zapis, kjer smo razkrili, kaj lahko naredite za marketing v času pandemije.