Video marketing: Zakaj in kako začeti? [POINT OUT Weekly #1]

Video marketing je ena najbolj vročih tem, ko govorimo o družbenih omrežjih ali digitalnem marketingu.

Marketinški strokovnjaki, podjetja, znamke — vsi že razmišljajo in “čivkajo” o tem. Trend se je začel pred dobrim letom ali dvema, zdaj pa je že v celoti prevzel praktično vsa družbena omrežja. Znamke pa tudi svoje zgodbe in misije prestavljajo skozi predstavitvene videe, svoje kampanje in promocije produktov pa zapakirajo v promocijske videe.

Pa čeprav vsak dan kakšna nova znamka ali podjetje začne z video marketingom, je za mnoge še vedno precej neraziskano področje.

Vprašanje, ki ga največkrat dobimo pri POINT OUTu je: “Zakaj vsi delajo videe?” Takoj za tem sledi vprašanje, kako se zadeve lotiti?

V premierni oddaji POINT OUT Weekly smo skušali odgovoriti ravno na ta dva vprašanja. In seveda še na kopico drugih, ki vam pridejo na pamet, ko pomislite na video marketing.

Dodali smo še nekaj praktičnih nasvetov in razjasnili, kako smo se zadeve lotili mi.

Ta oddaja je na voljo tudi na:

V oddaji boste med drugim dobili odgovore na vprašanja:

Nekaj uporabnih povezav, ki so bile omenjene v videu:

O oddaji

POINT OUT Weekly je spletna video oddaja za marketingaše/tržnike in druge, ki jih zanima digitalni marketing ter iščejo inspiracijo, ideje in nasvete, kako maksimalno izkoristiti potencial svojega podjetja. Vsak teden pokrijemo eno od tematik s področja digitalnega marketinga. S spremljanjem oddaje POINT OUT Weekly se boste naučili najnovejših taktik, priprave najboljših strategij, uporabe orodij za boljše rezultate in prejeli nasvete, ki jih lahko takoj uporabite v praksi.

V kolikor imate predlog, vprašanje ali bi zgolj želeli reči “živjo”, nam brez zadržkov pišite. Vaše sporočilo bomo prebrali z največjim veseljem!