Postavi učinkovite marketinške cilje [POINT OUT Weekly #85]

<

Si v novem letu že postavil vse svoje cilje?

Če si v življenju želiš kakršnegakoli napredka, je za to ključno postavljanje ciljev. Naj gre za posel ali zasebno življenje, svoji poti boš lažje sledil, če imaš že začrtano smer. Kaj pa v marketingu? So za uspeh potrebni točno določeni cilji? Seveda!

Postavljamo jih, ker nas v večini primerov ženejo naprej, spodbujajo rast in podjetje držijo na pravi poti. Z njimi lažje naredimo vse potrebne prilagoditve marketinške strategije in taktik, za katere se lahko odločamo kadarkoli in jih sprejemamo za voljo hitrega dosega cilja.

Brez ciljev tavamo v temi. Kako lahko svoje cilje postaviš hitro in učinkovito?

V tem pogovoru torej dobiš odgovore na vprašanja, kot so:

Vse epizode so na voljo tudi na:

Nekaj uporabnih povezav, ki so bile omenjene v videu:

O oddaji

POINT OUT Weekly je spletna video oddaja za marketingaše/tržnike in druge, ki jih zanima digitalni marketing ter iščejo inspiracijo, ideje in nasvete, kako maksimalno izkoristiti potencial svojega podjetja. Vsak teden pokrijemo eno od tematik s področja digitalnega marketinga. S spremljanjem oddaje POINT OUT Weekly se boste naučili najnovejših taktik, priprave najboljših strategij, uporabe orodij za boljše rezultate in prejeli nasvete, ki jih lahko takoj uporabite v praksi.