Miha in Matej iz Popolne Postave o taktikah spletnega marketinga [POINT OUT Weekly #95]

Kako do popolnega spletnega nastopa in prodaje?

Popolna Postava, portal o aktivnem in zdravem življenju, je mnogim poznan predvsem zaradi soustanovitelja Mihe Geršiča, ki je hkrati tudi obraz podjetja.

Vendar pa je projekt veliko obsežnejši, saj za njim stoji celotna ekipa osebnih trenerjev, svetovalcev za zdravo življenje, strokovnih sodelavcev s področja medicine in marketinških strokovnjakov.

Z Miho Geršičem in Matejem Beštrom smo se pogovarjali o taktikah spletnega marketinga. Popolna Postava ima namreč mesečno več kot 100.000 bralcev, s svojim produktom pa so pomagali že več kot 10.000 Slovencem.

Te zanima, katere taktike spletnega nastopa in prodaje uporabljajo in kakšne so skrivnosti njihovega uspeha?

V tem pogovoru dobiš odgovore na vprašanja, kot so:

Vse epizode so na voljo tudi na:

Nekaj uporabnih povezav, ki so bile omenjene v videu:

O oddaji:

POINT OUT Weekly je spletna video oddaja za marketingaše/tržnike in druge, ki jih zanima digitalni marketing ter iščejo inspiracijo, ideje in nasvete, kako maksimalno izkoristiti potencial svojega podjetja. Vsak teden pokrijemo eno od tematik s področja digitalnega marketinga. S spremljanjem oddaje POINT OUT Weekly se boste naučili najnovejših taktik, priprave najboljših strategij, uporabe orodij za boljše rezultate in prejeli nasvete, ki jih lahko takoj uporabite v praksi.