Oopsi.si – zgodba o kreiranju zveste spletne skupnosti [POINT OUT Weekly #88]

Kako iz nič ustvariti vključeno skupnost in redno službo na spletu?

Podjetja – čakajo vas nasveti iz prve roke. Digitalni influencerji – pozorno prisluhnite korakom njune poti.

Tokrat v oddaji POINT OUT Weekly gostimo Urško in Jonija, ustanovitelja portala Oopsi.si. Zdaj že precej znan slovenski portal in par, ki stoji za njim že leta in leta spremlja izredno zvesto občinstvo.

Pri razvoju jima je bilo zelo pomembno grajenje in ohranjanje skupnosti, zato sta zadevo dobro nadzorovala z vseh strani. Noben email ni ostal neodgovorjen, noben komentar spregledan.

Kaj vložen trud preteklosti pokaže danes? Videl in slišal boš v oddaji, kjer te Joni in Urška peljeta čez odločitve, ki so ju vodile do stopnje popularnosti in uspešnosti, ki sta ju deležna danes.

V tem pogovoru torej dobiš odgovore na vprašanja, kot so:

Lahko pa si prebereš tudi našo zgodbo o uspehu, ko smo z naročnikom mBills sodelovali v kampanji z Oopsi Urško in povečali povprečen dnevni prenos aplikacije za skoraj 1000 %.

Vse epizode so na voljo tudi na:

Nekaj uporabnih povezav, ki so bile omenjene v videu:

O oddaji

POINT OUT Weekly je spletna video oddaja za marketingaše/tržnike in druge, ki jih zanima digitalni marketing ter iščejo inspiracijo, ideje in nasvete, kako maksimalno izkoristiti potencial svojega podjetja. Vsak teden pokrijemo eno od tematik s področja digitalnega marketinga. S spremljanjem oddaje POINT OUT Weekly se boste naučili najnovejših taktik, priprave najboljših strategij, uporabe orodij za boljše rezultate in prejeli nasvete, ki jih lahko takoj uporabite v praksi.