Ali delate te napake pri digitalnem marketingu? [POINT OUT Weekly #23]

Ste prepričani, da v digitalnem marketingu vse delate prav?

Področje digitalnega marketinga je izredno hitro spremenljivo, prihajajo novi trendi, katerim se je treba prilagajati. Zaradi teh karakteristik hitro pride do napak v digitalnem marketingu, ki jih je bolje hitro odpraviti.

V triindvajseti oddaji POINT OUT Weekly govorimo o najpogostejših napakah, ki se zgodijo na področju digitalnega marketinga. Predstavimo vam sklop petih, ki lahko precej negativno vplivajo na vaš uspeh, če jih ne popravite.

Ta oddaja je na voljo tudi na:

V oddaji boste med drugim dobili odgovore na vprašanja:

Nekaj uporabnih povezav, ki so bile omenjene v videu:

O oddaji

POINT OUT Weekly je spletna video oddaja za marketingaše/tržnike in druge, ki jih zanima digitalni marketing ter iščejo inspiracijo, ideje in nasvete, kako maksimalno izkoristiti potencial svojega podjetja. Vsak teden pokrijemo eno od tematik s področja digitalnega marketinga. S spremljanjem oddaje POINT OUT Weekly se boste naučili najnovejših taktik, priprave najboljših strategij, uporabe orodij za boljše rezultate in prejeli nasvete, ki jih lahko takoj uporabite v praksi.

V kolikor imate predlog, vprašanje ali bi zgolj želeli reči “živjo”, nam brez zadržkov pišite. Vaše sporočilo bomo prebrali z največjim veseljem!