Kako boš s pomočjo digitala boljši od marketiških kolegov [POINT OUT Weekly #84]

Izstopi iz povprečja in začni digitalno okolje uporabljati sebi v prid

Digitalna transformacija je v poslovnem svetu nujnost. Ne več možnost. Digitalna prezenca, inovativne digitalne rešitve, uporaba digitalnih orodij za učinkovito delo in poslovanje… Imaš vse to?

Na internetu je prisotnih več kot 3,5 miljard ljudi, medtem ko Google vsako sekundo upravlja z več kot 40.000 iskanji. Glede na te številke je zelo verjetno, da se tvoja ciljna skupina nahaja na spletu.

Glede na to, da je danes pozornost uporabnikov na spletu in da tudi zaposleni uporabljamo splet in digitalna orodja, ni boljšega kot digitalno okolje izkoristiti tako za interno kot eksterno komuniciranje. 

V tem pogovoru torej dobiš odgovore na vprašanja, kot so:

Vse epizode so na voljo tudi na:

Nekaj uporabnih povezav, ki so bile omenjene v videu:

O oddaji

POINT OUT Weekly je spletna video oddaja za marketingaše/tržnike in druge, ki jih zanima digitalni marketing ter iščejo inspiracijo, ideje in nasvete, kako maksimalno izkoristiti potencial svojega podjetja. Vsak teden pokrijemo eno od tematik s področja digitalnega marketinga. S spremljanjem oddaje POINT OUT Weekly se boste naučili najnovejših taktik, priprave najboljših strategij, uporabe orodij za boljše rezultate in prejeli nasvete, ki jih lahko takoj uporabite v praksi.