Kako in kje se naučiti digitalnega marketinga?[POINT OUT Weekly #94]

Možnosti je ogromno – le vedeti moraš, kje začeti.

Digitalni marketing je zaradi vseh novih tehnologi eno izmed področij, ki se najhitreje razvijajo. Prav zato je pomembno, da se tudi kot posamezniki sproti izobražujemo in izpopolnjujemo svoje znanje.

Če si študent, si najbrž že opazil, da boš znanje iz digitalnega marketinga moral poiskati sam. Fakultete namreč v večini primerov ne uspejo zadostiti tako hitro razvijajočem se področju.

Podobno je tudi z zaposlenimi v podjetjih. Mogoče želiš svoje znanje le okrepiti ali pa z učenjem pričeti popolnoma od začetka – v svoj razvoj boš moral vlagati sam.

Kje torej začeti in kako se naučiti digitalnega marketinga?

V tem pogovoru dobiš odgovore na vprašanja, kot so:

Vse epizode so na voljo tudi na:

Nekaj uporabnih povezav, ki so bile omenjene v videu:

O oddaji:

POINT OUT Weekly je spletna video oddaja za marketingaše/tržnike in druge, ki jih zanima digitalni marketing ter iščejo inspiracijo, ideje in nasvete, kako maksimalno izkoristiti potencial svojega podjetja. Vsak teden pokrijemo eno od tematik s področja digitalnega marketinga. S spremljanjem oddaje POINT OUT Weekly se boste naučili najnovejših taktik, priprave najboljših strategij, uporabe orodij za boljše rezultate in prejeli nasvete, ki jih lahko takoj uporabite v praksi.