Filip Pesek o grajenju osebne znamke in prodaji na digitalu [POINT OUT Weekly #98]

Kako se podati v svet digitalne prodaje in znamčenja?

Filipa smo povprašali o zgodbi, ki se skriva za njegovo osebno znamko. Kako je sploh dobil idejo, da bo svojo srečo preskusil v poslovnem svetu in kako je premagoval ovire, ki so mu ob tem stopile na pot.

Spregovoril je tudi o prednostih prodaje preko digitalnih kanalov in kaj je po njegovem mnenju kjuč do uspeha. Te zanima, kakšna je njegova podjetniška miselnost?

Filip Pesek je podjetnik, avtor knjige Pisma Za Leona in vodja projekta Vitalna voda. Ima tudi svoj podcast Podjetniške skrivnosti in nekaj nam jih zaupal tudi v novem POINT OUT Weeklyju. 

V tem pogovoru torej dobiš odgovore na vprašanja, kot so:

Vse epizode so na voljo tudi na:

Nekaj uporabnih povezav, ki so bile omenjene v videu:

O oddaji

POINT OUT Weekly je spletna video oddaja za marketingaše/tržnike in druge, ki jih zanima digitalni marketing ter iščejo inspiracijo, ideje in nasvete, kako maksimalno izkoristiti potencial svojega podjetja. Vsak teden pokrijemo eno od tematik s področja digitalnega marketinga. S spremljanjem oddaje POINT OUT Weekly se boste naučili najnovejših taktik, priprave najboljših strategij, uporabe orodij za boljše rezultate in prejeli nasvete, ki jih lahko takoj uporabite v praksi.