Kaj smo se naučili in dosegli v enem letu oddaje PO Weekly [POINT OUT Weekly #49]

Počasi se daleč pride. A tudi ta “počasi” mora biti dobro strateško načrtovan.

Oddajo POINT OUT Weekly smo začeli producirati pred letom dni z namenom, da te poučimo o digitalnem marketingu in vseh novostih in trendih, ki mu pritičejo. Hkrati pa, da se izpostavimo kot močna, kredibilna agencija v slovenskem marketinškem prostoru.

Veš, kaj je bilo glavno, kar je oddajo naredilo uspešno? Konsistentnost.

No, pa še nekaj dejavnikov lahko naštejemo.

Po enem letu ti razkrivamo križe in težave, izkupičke, nauke in same dragocene modrosti. S tem upamo, da bomo pripomogli tudi tebi, če se, ali pa se nameravate ukvarjati z lastnim video/vsebinskim marketingom.

1. Pregled preteklega leta

Kaj smo se naučili?

Izzivi, s katerimi smo se soočali?

2. Proces od ideje do objave oddaje

Proces od ideje do objave je precej dolg in obsežen, a s časom smo postali že utečeni.

Najbolje, da gremo kar korak za korakom.

3. Uporaba opreme pred letom in sedaj

Uporaba opreme se je seveda spreminjala. Za začetek nam je bilo najpomembnejše, da ZAČNEMO. Kasneje smo želeli izboljšati tudi samo produkcijo.

Na začetku:

Danes:

4. Načrti za prihodnost

Seveda še nismo rekli zadnje besede. Pravzaprav smo naredili šele uvod. V prihodnje od oddaje in nas kot ekipe lahko pričakuješ še več vsebine.

Torej, kakšen je plan?

V devetinštirideseti oddaji POINT OUT Weekly praznujemo eno leto snemanja oddaje ter razkrivamo ozadje procesa priprave, vse nauke, izzive, izkupičke in načrte za prihodnost.

Ta oddaja je na voljo tudi na:

V oddaji boste med drugim dobili odgovore na vprašanja:

Nekaj uporabnih povezav, ki so bile omenjene v videu:

O oddaji

POINT OUT Weekly je spletna video oddaja za marketingaše/tržnike in druge, ki jih zanima digitalni marketing ter iščejo inspiracijo, ideje in nasvete, kako maksimalno izkoristiti potencial svojega podjetja. Vsak teden pokrijemo eno od tematik s področja digitalnega marketinga. S spremljanjem oddaje POINT OUT Weekly se boste naučili najnovejših taktik, priprave najboljših strategij, uporabe orodij za boljše rezultate in prejeli nasvete, ki jih lahko takoj uporabite v praksi.

V kolikor imate predlog, vprašanje ali bi zgolj želeli reči “živjo”, nam brez zadržkov pišite. Vaše sporočilo bomo prebrali z največjim veseljem!