Uporabi moč PR-ja v digitalnem svetu [POINT OUT Weekly #89]

Kako je digitalni PR drugačen od tradicionalnega?

Kanalov komuniciranja je danes bistveno več kot jih je bilo nekoč. Vsak nov kanal, ki ga v digitalnem svetu odprete v imenu podjetja, pomeni večjo odgovornost pri komuniciranju. V vsakem primeru morate ob strateškem marketinškem načrtu predvideti tudi, kakšen bo vaš neposredni PR na tem dodatnem kanalu.

Kaj in kako boste komunicirali?

To sicer izgleda kot slabost, vendar je lahko velika prednost. Posamezen kanal namreč lahko strateško uporabite za komuniciranje prave vsebine v pravem trenutku. Ob tem lahko seveda dodatne kanale ali polja komuniciranja najde tudi javnost sama.

V tem pogovoru torej dobiš odgovore na vprašanja, kot so:

Vse epizode so na voljo tudi na:

Nekaj uporabnih povezav, ki so bile omenjene v videu:

O oddaji

POINT OUT Weekly je spletna video oddaja za marketingaše/tržnike in druge, ki jih zanima digitalni marketing ter iščejo inspiracijo, ideje in nasvete, kako maksimalno izkoristiti potencial svojega podjetja. Vsak teden pokrijemo eno od tematik s področja digitalnega marketinga. S spremljanjem oddaje POINT OUT Weekly se boste naučili najnovejših taktik, priprave najboljših strategij, uporabe orodij za boljše rezultate in prejeli nasvete, ki jih lahko takoj uporabite v praksi.