nazaj na vse storitve

Marketing družbenih omrežij

Družbenih omrežij pred 15 leti še nismo poznali, danes pa si marketinških aktivnosti z uporabo tovrstnih platform ne znamo več predstavljati. Uporabniki na njih v povprečju preživijo več kot 90 minut na dan in to je čas, ki ga lahko izkoristite sebi v prid.

Smo vodilni strokovnjaki na področju upravljanja in oglaševanja preko družbenih omrežij. Vodili smo oz. vodimo marketing na družbenih omrežjih za blagovne znamke kot so Peugeot, Sensodyne, Stihl, Cedevita, Enaa, Gorenjka itd., pri čemer se lahko pohvalimo z visokimi stopnjami interakcije in konverzij.

 

Tovrstne reference in kompetence nam omogočajo, da naši zaposleni vodijo predavanja in delavnice za podjetja ter marketinške strokovnjake, ki se želijo seznaniti z najnovejšimi trendi, taktikami in strategijami.

 

Ste med njimi tudi vi oz. imate na družbenih omrežjih slabo interakcijo in posledično dosegate slabe rezultate? Tu smo, da vam pomagamo. Z našim edinstvenim pristopom vam bomo pomagali obuditi vaše aktivnosti, izboljšati konverzije in prodajne rezultate.

 

Razmišljate o izvedbi projekta? Zaupajte nam vaš izziv.

Kontaktiraj nas

Pomagamo lahko z/s

Zgodbe o uspehu

… so plodovi sodelovanj z našimi naročniki. Spišimo novo uspešno zgodbo skupaj.

V vašem poslu se skriva velik potencial. Izpolnite kontaktni obrazec in izkoristite priložnost za brezplačni posvet o vaših digitalno-marketinških aktivnostih.